Elke dag fluitend naar je werk? Dan is je gezond voelen het belangrijkste wat er is. Kies als bedrijf of als
ondernemer voor de branche zorgverzekering 2023. En krijg de juiste zorg bij arbeidsongeschiktheid, maar
ook alles wat nodig is om gezond en vitaal te blíjven. U biedt als werkgever uw medewerkers en hun gezinsleden een mooi aanbod met volop voordeel!

Techniek Nederland Verzekeringen heeft weer samen met Zilveren Kruis voor werkgevers en medewerkers in de installatiebranche en technische detailhandel een zorgverzekering samengesteld die past bij persoonlijke situaties en bij de gezondheidsthema’s die spelen in de branche. Het hebben van een goede basisverzekering is erg belangrijk. Als uw medewerker(s) geen aanvullende verzekering heeft, kan die voor u als werkgever leiden tot hogere verzuimkosten.

Kortingen

  • 15% korting op Aanvullend Techniek Nederland 1 ster.
  • 10% korting op Aanvullend Techniek Nederland 2 sterren.
  • 10% korting op Aanvullend Techniek Nederland 3 sterren.
  • 5% korting op Aanvullend Techniek Nederland 4 sterren.
  • 10% korting op aanvullende tandartsverzekeringen.

Alle medewerkers in de branche ontvangen op 20 december een flyer op de deurmat met informatie over de zorgverzekering 2023. U als werkgever kan al eerder stappen zetten richting uw medewerkers om deze aantrekkelijke collectieve zorgverzekering onder de aandacht te brengen. Stuur hiervoor een e-mail naar zorginkomen@technieknederland.nl en wij sturen u informatie toe om met u medewerkers te delen.