Gezond je pensioen halen: dat wil toch iedereen? Daarom besteden steeds meer bedrijven aandacht aan vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Met de Branche VitaliteitsCheck (BVC) kunt ook u snel en voordelig stappen zetten in duurzame inzetbaarheid en misschien komt uw bedrijf wel in aanmerking voor subsidie.

De Branche VitaliteitsCheck is een gezondheidsonderzoek op maat, afgestemd op het werk in de installatiebranche en technische detailhandel. De vitaliteitscoach die bij het onderzoek aanwezig is, geeft tips en adviezen. En dat maakt verschil als het gaat om duurzame inzetbaarheid! Investeer in uzelf, uw bedrijf en uw medewerkers.

Er is al een Branche VitaliteitsCheck vanaf € 112,50. 
Meer informatie tnl.nu/vitaliteitscheck.

 

MDIEU-subsidie

Van 2 april tot en met 27 september 2024 heeft u de mogelijkheid om voor uw bedrijf de (sector) subsidie 
Duurzame Inzetbaarheid voor bedrijven (MDIEU) aan te vragen. Deze subsidie kan worden ingezet om een boost binnen uw bedrijf te geven aan dit steeds belangrijker wordende thema.

Mocht u overwegen dit jaar een BVC binnen uw bedrijf te willen inzetten, wacht dan niet te lang en neem contact op met Karuna Doebri, onze specialist Zorg en Inkomen. Zij zoekt graag samen met u uit of uw bedrijf in aanmerking komt voor de subsidie: vitaal@technieknederland.nl of bel 06 83 32 22 74.