Techniek Nederland Verzekeringen is één van de ledenvoordelen van Techniek Nederland. De belangrijkste voordelen daarin zijn dat wij u van de beste adviezen kunnen voorzien op het gebied van risicomanagement, verschillende soorten verzekeringen en duurzame inzetbaarheid. En daarnaast bieden wij producten aan met een zeer uitgebreide dekking, speciaal afgestemd op de installatiebranche en technische detailhandel.

Een ander bijkomend voordeel is dat wij collectief kunnen inkopen en daardoor vaak goedkoper zijn dan  andere aanbieders. En juist dat kan u in deze tijd waarin alles alleen maar duurder wordt een besparing op uw kosten opleveren. Wij zijn ook altijd allert op nieuwe risico's in de branche, waarvoor we passende verzekeringsoplossingen kunnen aanbieden.

Vaak begint ons contact met een bezoek. Onze accountmanager maakt een analyse van uw risico’s en aan de hand daarvan ontvangt u een voorstel dat daar op aansluit. Dat voorstel is vergeleken qua dekking en prijs  het uw huidige pakket. Het is ook mogelijk digitaal een afspraak te maken. Als u uw huidige polissen scant en naar ons mailt, dan nemen wij contact met u op.

Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een kosteloze portefeuillecheck. U kunt ons bereiken via 088 543 27 17 of stuur een e-mail naar  verzekeringen@technieknederland.nl.