Voor de coronaperiode is het digitaliseren van bedrijfsprocessen in een stroomversnelling gekomen. Denk aan het thuiswerken, vergaderingen via Teams of Zoom; allemaal zaken die we ons in hoog tempo eigen hebben gemaakt.

Het had voordelen, maar ook nadelen. Wij merkten bijvoorbeeld dat er veel tijdwinst werd geboekt door de afspraken via Teams of Zoom te laten verlopen. Omdat wij het belangrijk vinden om zo efficiënt mogelijk te werken en met de tijd van onze klanten om te gaan, voeren we dit jaar nog een aantal belangrijke zaken door. Wat merken onze (potentiële) klanten daarvan?

  • Dit jaar lanceren wij een nieuwe website, die meer inspeelt op de behoefte van onze (nieuwe) klanten.
    Zij krijgen een eigen ‘Mijn-omgeving’, waarin zij niet alleen hun polissen kunnen inzien, maar ook mutaties kunnen doorgeven, schades kunnen melden en offertes kunnen opvragen.
  • Daarnaast veranderen wij op sommige vlakken onze werkwijze. We willen meer gesprekken met onze klanten via Teams/Zoom laten plaatsvinden. Dat bespaart de klant, maar ook onze accountmanagers veel (reis)tijd die extra kan worden ingezet voor de werkzaamheden voor onze klanten.
  • En ook op de achtergrond worden (verder) veel processen geautomatiseerd om meer tijd voor de klant te creëren.

Klantwens centraal

Uiteraard is het niet zo dat wij ineens een geheel digitaal bedrijf worden dat alleen via de website bereikbaar is en waar u met chatbots moet communiceren. Onze binnendienst en accountmanagers blijven gewoon bereikbaar, zoals u dat van ons bent gewend. En als een bezoek gewenst
is dan komen we graag langs.