Uw inventaris en goederen vormen voor u als zzp’er een kostbaar bezit. Als die dan beschadigd of zelfs helemaal verloren raken, ligt uw werk stil. Helaas is dit meer dan eens de keiharde realiteit. Een ware ramp. Gelukkig voorkomt u met de juiste verzekering dat u ook financieel in financieel zwaar weer terechtkomt.

Brandschade in de installatiebranche en technische detailhandel

Een brand, schade door storm, of schade door water is al erg genoeg. Maar ook nadien zijn er genoeg zaken die u flink wat kopzorgen opleveren. Denk aan opruimkosten, maar ook het vinden van tijdelijke opslag voor uw spullen. Onze Brandverzekering beschermt u tegen de financiële gevolgen van brand in uw gebouw. Dat geeft rust en zekerheid.

De voordelen van de Brandverzekering

  • Altijd uitgebreide dekking; ook voor storm, waterschade en diefstal
  • Zowel af te sluiten door eigenaar als huurder van het pand
  • Door huurder aangebrachte verbeteringen zijn meeverzekerd
  • Als eigenaar van het pand kunt u de fundering meeverzekeren
  • Aantrekkelijke premie en voorwaarden

Wat dekt de Brandverzekering?

De Brandverzekering van Techniek Nederland Verzekeringen is een zakelijke gevarendekking die u verzekert tegen de indirecte gevolgen van een brand, maar na uitbreiding ook tegen bijvoorbeeld waterschade, schade door een storm of diefstal. Verzekerd zijn onder andere:

  • Schade door storm, water en diefstal
  • De herbouwwaarde van uw (bij)gebouwen en alles wat nagelvast verbonden was
  • Inventaris, gereedschappen en goederenvoorraad
  • Verbeteringen die u heeft aangebracht aan het (huur)pand
  • Op advies: de funderingen van uw (bij)gebouwen

Voorbeeld

Door onbekende oorzaak ontstaat er brand in een bedrijfsruimte. Het gebouw en de bedrijfsinventaris gaan volledig verloren. Het bedrijf komt volledig stil te liggen, terwijl de vaste kosten doorlopen. Om de werkzaamheden snel weer te kunnen hervatten, moet er tijdelijk een ander bedrijfsgebouw gehuurd worden. Ook dienen er direct vervangende gereedschappen en goederen te worden aangeschaft.

Regel nu uw bescherming tegen brandschade

Al uw verzekeringen in één keer goed geregeld, dat scheelt tijd en zorgen. Techniek Nederland Verzekeringen biedt bedrijven daarom een breed pakket schade- en inkomensverzekeringen. Afgestemd op de branche en natuurlijk aantrekkelijk geprijsd. Bent u lid van Techniek Nederland, dan profiteert u bovendien van ledenvoordeel. Interessant? De accountmanager in uw regio geeft u graag een persoonlijke toelichting.

Interesse?

Neem contact op met een accountmanager in uw regio.