Beloningsbeleid

Hoe worden wij beloond?

Adviseurs en tussenpersonen krijgen provisie van de verzekeraars voor de verzekeringen die zij verkopen. Die provisie bedraagt meestal een percentage van de premie. Dit provisiesysteem wordt aangepast. Zo geldt sinds 1 januari 2013 een verbod op provisie bij de verkoop van individuele arbeidsongeschiktheidspolissen.
Als u zo’n verzekering bij ons afsluit, zijn er twee mogelijkheden:

  • U betaalt een vast bedrag (een verrichtingentarief).
  • U betaalt via een abonnementensysteem.

Als u bij ons een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluit, ontvangt u een aanvullend dienstverleningsdocument. Hierin staat precies uitgelegd wat u betaalt voor onze dienstverlening. Bij veel andere verzekeringen geldt het provisiesysteem nog wel. In die gevallen laten wij u zien welk provisiebedrag in de premie is verwerkt. U kunt dan zelf vaststellen of onze verdienste in verhouding staat met de prestatie die wij leveren. Als er in de premie geen provisiebedrag is verwerkt, plegen wij altijd vooraf overleg met u of en zo ja welke kosten door ons in rekening worden gebracht. Zo weet u vooraf altijd waar u financieel aan toe bent en zijn ‘verrassingen’ uitgesloten.

Zijn onze adviseurs afhankelijk van een omzetbeloning?

Adviseurs en andere medewerkers van Techniek Nederland Verzekeringen hebben een vast en marktconform salaris. Zij worden regelmatig beoordeeld op integer, solide en klantgericht handelen. Deze beoordeling – en niet de hoogte van hun omzet – bepaalt hun salaris. Hierdoor krijgt u een eerlijk advies en worden u geen producten opgedrongen.

Zoeken

Contact

Meer informatie of een verzekering afsluiten?