Vertel is iets over jezelf en over jullie bedrijf?

Ons bedrijf richt zich op het ontwerpen, aanleggen en inspecteren van bliksemafleiderinstallaties, aardings- systemen, overspanningsbeveiliging en potentiaalvereffening. We doen dit voor klanten door het hele land. M.B.B. Twente bestaat uit een jong en dynamisch team, aangestuurd door Oskar, Kasper en voor het laatste jaar, Hanny Morsink.

Onze klanten en wij houden van persoonlijk contact en korte lijnen. Daarnaast zijn we graag zelfvoorzienend; alle materialen en bijzondere werktuigen hebben we in eigen beheer zodat we niet afhankelijk zijn van derden. De door ons gemaakte professionele ontwerpen zijn van een zodanig niveau dat we in het proces niet voor verrassingen komen te staan. Een goede voorbereiding vinden wij heel belangrijk en ontzorgen doen wij graag met hoofdletters.

Hoe ben je met ons in contact gekomen?

Een paar jaar geleden heeft Frans Gijzen ons gebeld en aangeboden om eens naar ons verzekeringspakket te kijken. Omdat wij al jaren lid zijn van Techniek Nederland hebben wij een afspraak gemaakt en alles met hem doorgenomen.

Welke verzekeringen hebben jullie bij ons afgesloten?

We hebben alle bedrijfsverzekeringen bij jullie ondergebracht. Zelfs de AOV voor mijn broer en mij, maar ook bijzondere risico’s hebben we verzekerd, zoals een kostbare hoogwerker die wij recent hebben aangeschaft.

Wat heeft jullie doen besluiten klant bij ons te worden?

Het belangrijkste vinden wij het persoonlijke contact. Voorheen waren we verzekerd bij een bank, maar dat contact werd helaas steeds afstandelijker. Toen Frans Gijzen langskwam was de keuze snel gemaakt.

Wat verwachten jullie van je verzekeringsadviseur?

Wij willen precies weten welke risico’s we lopen bij onze werkzaamheden. We verwachten dat onze accountmanager onze business en ons bedrijf goed kent en daardoor de risico’s goed kan inschatten.

Wat heeft Techniek Nederland Verzekeringen tot nu toe voor jullie kunnen betekenen?

De schadebehandelingen worden goed en snel door jullie opgepakt. Als er wat is, bel ik gewoon en het wordt opgelost. Heel fijn en makkelijk.

Welk cijfer geven jullie ons?

We geven jullie een 9. We zijn erg tevreden met jullie.