Het is erg vervelend als een medewerker arbeidsongeschikt raakt. Voor de medewerker zelf, maar ook voor u als werkgever. U dient de werkzaamheden tijdelijk of langdurig op te vangen, maar krijgt ook te maken met een hoop regelwerk. Denkt u bijvoorbeeld aan de loondoorbetaling in het eerste en tweede jaar en alle wettelijke, financiële verplichtingen die voortvloeien uit de Wet Verbetering Poortwachter.

 

Conventionele
verzuimverzekering

MKB-
ontzorgverzekering
Premiepercentage o.b.v. SV-loonsom
Kosten arbodienstverlener per medewerker, per jaar All-in contract € 70,- All-in contract € 70,-
Hulp bij re-integratie

Vergoeding extra kosten bij re-integratie X
Overname sanctie UWV = Poortwachterproof X
Keurmerk

X

Techniek Nederland Verzekeringen biedt twee verzuimverzekeringen aan: de conventionele en de MKB-ontzorgverzekering. Per 1 januari hebben wij voor beide verzekeringen de kosten voor de arbodienst per medewerker per jaar gelijk kunnen trekken. Profiteer van de voordelen.

Uitgelicht!

Vergoeding extra kosten bij re-integratie

Via de MKB-ontzorgverzekering bent u verzekerd van snelle hulp bij re-integratie van uw medewerker. Binnen of buiten uw bedrijf. En zonder extra kosten voor re-integratieactiviteiten op advies van de bedrijfsarts. Dat scheelt veel tijd, zorgen én kosten. Want interventiekosten kunnen snel oplopen. Door tijdig interventies in te zetten, houden we het schadebedrag zo laag mogelijk.

Overname sanctie UWV = Poortwachterproof

Wanneer u de adviezen van de casemanager en bedrijfsarts goed opvolgt, vergoedt uw MKB-ontzorgverzekering een eventuele loonsanctie vanuit UWV. U bent dan verzekerd tegen een derdejaars loondoorbetalingsverplichting – een veilig gevoel.

Meer weten?

Kijk dan op tnl.nu/verzekeringen-verzuim of neem contact op met Karuna Doebri, specialist Zorg en Inkomen via zorginkomen@technieknederland.nl of bel naar 06 83 32 22 74.