Onderzoek wijst uit dat wie goede zorg krijgt, minder vaak of korter thuiszit. Daarom zet Techniek Nederland Verzekeringen zich elk jaar in om een goed aanbod neer te zetten voor de leden. De Zorgverzekering die wij ontwikkelen met Zilveren Kruis heeft veel voordelen die afgestemd zijn op het werk in de installatiebranche en technische detailhandel.

Bij Techniek Nederland Verzekeringen streven we ernaar om de leden van Techniek Nederland optimaal te ondersteunen met branche specifieke verzekeringen en daar is de Zorgverzekering er één van.
We zijn trots te kunnen melden dat we in 2024 als één van de weinige collectieven een groei in het aantal verzekerden hebben gerealiseerd. Wij zien deze stijging als een bevestiging dat deze verzekering op maat goed wordt ontvangen.

Vul de enquête in

Ook in 2025 willen we in overleg met Zilveren Kruis weer met een passend aanbod komen. Daarin nemen we graag uw wensen, voorkeuren en prioriteiten mee. Wat zou u graag zien in een Zorgverzekering? Laat het  ons weten, vul de korte enquête in die wij hebben opgesteld. Zo kunnen wij onze producten en diensten nog beter afstemmen op uw behoeften.

Doet u mee?

 

 Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!