In de week van 23 t/m 29 september vindt de 10e editie van de Nationale Vitaliteitsweek plaats. De Branche VitaliteitsCheck bestaat dan bovendien precies één jaar. En dat vieren we met een bijzondere actie: de Simple Check bus komt naar ons kantoor in Woerden. Zo kunt u zonder voorrijkosten gebruikmaken van deze slimme preventiemaatregel. Er is al een Branche VitaliteitsCheck vanaf € 112,50 per persoon. Heeft u interesse? Stuur dan een e-mail naar vitaal@technieknederland.nl, dan plannen we een afspraak voor u in! 

Bedrijf Kemp investeerde in preventie met de Branche VitaliteitsCheck

Kemp is een (volledig) gecertificeerd installatietechnisch bedrijf, gevestigd in Amstelveen. Het bestaat bijna 100 jaar en er werken 35 mensen. Kemp wil topprestaties leveren aan zijn klanten en om dat te kunnen doen moet je in goede conditie zijn. Daarom bood het bedrijf alle medewerkers de Branche VitaliteitsCheck aan. 

Eind mei reed de Simple Check bus voor bij het bedrijf. Ongeveer de helft van de medewerkers maakte gebruik van het aanbod en liet een uitgebreide gezondheidscheck uitvoeren. “Nog niet genoeg naar mijn zin,” zegt directeur Peter Rietveld. “Maar al wel een stuk meer deelname dan bij eerdere aanbiedingen die we hebben gedaan. Daarvoor was het animo eigenlijk nul.” Een succesvol initiatief dus. De medewerkers die de check lieten uitvoeren, waren bovendien enthousiast. Ook de directeur zelf: “Je krijgt een beter beeld van je gezondheidstoestand. Er wordt uitgelegd wat voor gevolgen iets kan hebben en hoe je het kunt verbeteren - toch weer even een eye opener. En is bijvoorbeeld je cholesterol te hoog, dan ben je er op deze manier op tijd bij.” De Branche VitaliteitsCheck is wat hem betreft dan ook voor herhaling vatbaar. “Hopelijk kunnen we dan ook meer van de boys buiten motiveren om mee te doen. Het kost niets en is ook nog eens in de baas zijn tijd. Je kunt er alleen wat van leren.”

 

Kleine investering in preventie, grote voordelen

De Branche VitaliteitsCheck is een gezondheidscheck op maat, afgestemd op het werk in de installatiebranche en technische detailhandel. Tijdens een uitgebreid onderzoek wordt er niet alleen gekeken naar de ‘algemene’ gezondheid, maar ook naar zaken zoals knijpkracht, zicht en gehoor. Bovendien is er standaard een vitaliteitscoach bij het onderzoek aanwezig, die tips geeft over het bevorderen van de vitaliteit. En dat maakt verschil als het gaat om duurzame inzetbaarheid!

Wilt u verzuim vóór zijn en voldoen aan uw VCA-certificering?
Er is al een Branche VitaliteitsCheck vanaf € 112,50 per persoon. Meer informatie vindt u op tnl.nu/vitaliteitscheck.