16 nov 2021

Branche zorgverzekering 2022

Zorgverzekering-2022

Tijdens de coronaperiode is gebleken dat het erg belangrijk is om zowel de lichamelijke als de mentale gezondheid op peil te hebben en te houden. Hoe beter je in je vel zit hoe minder snel uitval uit het arbeidsproces op de loer ligt.

⇒ Bereken direct uw premie en zie uw voordeel!

 

Maak ook jij in 2022 de overstap naar een collectieve zorgverzekering?

In de installatiebranche en technische detailhandel staat het duurzaam inzetbaar houden van medewerkers hoog op de agenda. Bij Techniek Nederland Vitaal hebben wij voor zowel werkgevers als medewerkers verschillende soorten producten en dienstverlening ontwikkeld die hier een bijdrage aan kunnen leveren.

 

Branche zorgverzekering 2022

Eén van die producten is de branche zorgverzekering die wij samen met Zilveren Kruis hebben gemaakt en die is afgestemd op de gezondheidsthema’s die spelen in de branche. De extra vergoedingen vind je terug in de aanvullende verzekeringen. Daarnaast kunnen ook jouw gezinsleden profiteren van deze kortingen.

 

Kortingen

  • 5% korting op de Basis Budget en de Basis Zeker.
  • 15% korting op de Aanvullend Techniek Nederland 1 ster.
  • 10% korting op de Aanvullend Techniek Nederland 2 sterren.
  • 10% korting op de Aanvullend Techniek Nederland 3 sterren.
  • 5% korting op de Aanvullend Techniek Nederland 4 sterren.
  • 10% korting op de aanvullende tandartsverzekeringen.

Je hebt tot 1 februari 2022 de tijd om een nieuwe verzekering af te sluiten. Je huidige zorgverzekering moet uiterlijk 31 december 2021 zijn opgezegd. Wij helpen je hier graag bij.

 

Vragen? Stel ze aan de klantenservice van Zilveren Kruis

Voor zorginhoudelijke vragen over de pakketten en de samenstelling hiervan kunt u het beste contact opnemen met de klantenservice van Zilveren Kruis. De ervaring leert dat het de laatste twee weken van het jaar erg druk. Wacht dus niet tot het laatste moment met het stellen van je vraag of het inwinnen van advies. De klantenservice is tijdelijk uitgebreid met extra medewerkers. Samen doen zij er alles aan om lange wachttijden aan de telefoon te voorkomen.

 

De medewerkers staan voor u klaar op werkdagen van 08.00 - 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 - 13.00 uur op telefoonnummer 071 751 00 88. U kunt ook een Whatsapp sturen. Je krijgt veelal binnen twee uur antwoord, nummer 06 228 931 81. Let op, niet geschikt voor financiële of medische vragen!