Motorrijtuigenverzekering

Verkeer en transport

De motorrijtuigenverzekering is er voor personenauto’s, bestelauto’s, vrachtauto’s (al dan niet met gevaarlijke stoffen), bussen, werkmaterieel, landbouwwerktuigen en motorfietsen. Omdat de schadecijfers in onze branche gunstig zijn, kunnen we voordelige afspraken maken met verzekeraars. U kunt dan ook rekenen op een zeer gunstige inschaling; u begint dus direct met een hoge no-claimkorting. Hierdoor is de motorrijtuigenverzekering van Techniek Nederland veel goedkoper dan vergelijkbare verzekeringen van andere aanbieders.

Voordelen

  • De verplichte WA-dekkingen voor letselschade, materieel en (indien relevant) gevaarlijke stoffen voldoen ruimschoots aan de wettelijke eisen.
  • Naast de verplichte WA-dekking, kunt u kiezen voor een beperkte of volledige casco-verzekering. Verder kunt u de verzekering aanvullen met een inzittendenverzekering (ongevallen, schade of beide), een rechtsbijstandsverzekering en een transport/eigenvervoerverzekering.
  • Een ander belangrijk voordeel: bij deze verzekering geldt geen nachtclausule. Dat betekent dat diefstal van uw gereedschappen en materialen uit de auto onder nagenoeg alle omstandigheden is gedekt.
  • Andere aantrekkelijke extra’s: de belettering is standaard meeverzekerd, gereedschappen en materialen kunt u tegen een gunstige premie meeverzekeren (zonder nachtclausule).

Zoeken

Contact

Meer informatie of een verzekering afsluiten?