Arbeidsongeschiktheidsverzekering exclusief voor leden van Techniek Nederland

Als ondernemer houdt u er natuurlijk van om initiatieven te nemen en het beste uit uzelf en uw onderneming te halen. Maar ondernemen is ook bewust en weloverwogen risico’s nemen!

Verzekeringen-zorg-beeld

Sommige risico’s kunt u prima zelf dragen. Maar andere risico’s zijn te groot om onverzekerd te laten. Als u bijvoorbeeld door langdurige ziekte of een ongeval niet meer kunt werken, kan dat gevolgen hebben. Voor uzelf, maar ook voor uw onderneming. Wij helpen u graag om deze risico’s te beperken.

 

Techniek Nederland Verzekeringen weet goed de weg in verzekeringsland en biedt u als lid persoonlijke begeleiding. Wij hebben een exclusief contract gesloten waardoor wij u een gunstige premie kunnen aanbieden. Niet leden kunnen ook gebruik maken van deze branchegerelateerde AOV-verzekering maar tegen een hoger tarief.

 

Kosten

Voor onze advies en beheerwerkzaamheden brengen wij u éénmalig een bedrag in rekening. Van de door ons uit te voeren beheerswerkzaamheden brengen wij vanaf het tweede verzekeringsjaar een jaarlijkse vergoeding in rekening. Eventueel te betalen per halfjaar/ kwartaal.

Afspraak

Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen zijn verzekeringen op maat. Maak direct een afspraak met uw eigen accountmanager of stuurt u een e-mail naar verzekeringen@technieknederland.nl.

 

Interesse?

Download de uitgebreide brochure AOV voor de installatiebranche.

Zoeken

Contact

Meer informatie of een verzekering afsluiten?