Cyberverzekeringen

Dagelijks lezen we berichten in de media over cyberincidenten. Alleen al in Nederland kost cybercrime 10 miljard euro per jaar. Ruim 60 procent van ondernemend Nederland heeft inmiddels te maken gehad met cybercrime en het aantal aanvallen neemt nog steeds sterk toe.

Cyberrisicos-217x307

Techniek Nederland Verzekeringen helpt u graag om cybercrime tegen te gaan. Daarom hebben wij de folder ‘Cyberrisico’s in de installatie- en technische detailhandelsbranche' gemaakt.

 

Meest voorkomende vormen van cybercrime

  • Verlies persoonsgegevens
  • Phishing
  • Malware
  • DDOS-aanvallen
  • Spam
  • Afpersing

Preventie

Het voorkomen van cybercrime vergt continue aandacht. Criminelen worden steeds professioneler. U moet uw medewerkers continue instrueren en software en antivirussoftware vergen steeds nieuwe updates.

 

Cyberverzekeringen Techniek Nederland Verzekeringen

Hoewel veel mensen dit niet weten, is schade als gevolg van een cyberincident onder een normale computerverzekering vaak niet gedekt. Het is echter wel verzekerbaar. De verzekering dekt de meeste zichtbare en onzichtbare kosten.

 

Incident Response

Gekoppeld aan de cyberverzekeringen is een incident response. Dat is een alarmteam bestaande uit computerspecialisten en advocaten die u bijstaan in het geval er toch iets mocht gebeuren. Dit team is 24/7 bereikbaar en zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk weer aan de slag kunt, met zo min mogelijk technische, juridische en administratieve problemen.

 

Meer informatie

Meer informatie leest u in de folder. U kun ook contact met ons opnemen T 088 5432 717 of
E verzekeringen@technieknederland.nl. Wij adviseren u graag!

Zoeken

Informatiedocumenten

Op deze pagina vindt u alle gestandaardiseerde informatiedocumenten over verzekeringsproducten (IPID).

Contact

Meer informatie of een verzekering afsluiten?