Collectieve branche zorgverzekering 2021 voor ondernemers met personeel

Ook voor de komende jaren zetten Techniek Nederland Verzekeringen en Zilveren Kruis zich in voor de gezondheid van de ondernemers met en zonder personeel in de installatiebranche en technische detailhandel. Door deze unieke samenwerking profiteren zowel u als uw medewerkers van een aantrekkelijk aanbod!

> Bereken hier direct uw premie

 

Het hebben van een goede basisverzekering met een aanvullende verzekering is erg belangrijk. Als uw medewerker(s) geen aanvullende verzekering heeft, kan dit voor u als werkgever leiden tot hogere verzuimkosten. De extra vergoedingen in de aanvullende verzekering passen bij de gezondheidsthema’s die spelen in de branche. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een uitgebreidere vergoeding van psychologisch zorg, vergoeding van een branchegerelateerde vitaliteitscheck en een snellere diagnostiek bij een hernia.

 

Uniek: het Preventief Vitaliteits Onderzoek

Als u voor onze verzekering kiest, kunt u tegen een gereduceerd tarief gebruikmaken van onze PVO. Deze PVO is ontwikkeld om de vitaliteit van ondernemers en medewerkers in de branche te stimuleren. Met de inzet van een PVO blijft u de risico’s van verzuim voor, omdat gestuurd wordt op een preventieve aanpak van de klachten. U bent immers als ondernemer volgens de VCA verplicht uw medewerkers eens in de drie jaar een PAGO aan te bieden. Deze PVO gaat één stapje verder en brengt ook de leefstijl en conditie van de mens in kaart. Meer informatie vindt u op verzekeringen.technieknederland.nl/vitaal.

 

Extra voordelen

Sluit u via Techniek Nederland Verzekeringen deze zorgverzekering af, dan ontvangen u en uw medewerker(s) de volgende extra’s:

  • U kunt uw zorg-, inkomens- en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen afsluiten onder één dak.
  • U kunt gebruikmaken van Present! In dit pakket krijgt u vergoedingen op de ruim 80 verschillende preventieve gezondheidsoplossingen die u kunt inzetten om uzelf en uw medewerker(s) vitaal te houden.

Daarnaast ontvangen zowel u als uw medewerker(s):

  • 5% korting op de Basis Budget en de Basis Zeker.
  • 15% korting op de Aanvullend Techniek Nederland 1 ster.
  • 10% korting op de Aanvullend Techniek Nederland 2 sterren.
  • 10% korting op de Aanvullend Techniek Nederland 3 sterren.
  • 5% korting op de Aanvullend Techniek Nederland 4 sterren.
  • 10% korting op de aanvullende tandartsverzekeringen.

Heeft u vragen? Of kunnen wij u helpen met de communicatie richting uw medewerker(s)? Stuur dan een e-mail naar vitaal@technieknederland.nl.

Zoeken

Contact

Meer informatie of een verzekering afsluiten?