Een goede zorgverzekering met voordeel voor u en uw medewerkers en hun gezinsleden is een aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarde. Wist u dat Techniek Nederland Verzekeringen al jaren samen met Zilveren Kruis een collectieve branche zorgverzekering aanbiedt met veel voordelen die afgestemd zijn op het werk in installatiebranche en technische detailhandel?

Samen de branche gezonder maken

Het hebben van leuk werk met veel werkplezier heeft een positief effect op de gezondheid en zorgbehoefte. Gelukkige medewerkers zijn aantoonbaar gezonder, meer in balans en leven langer. Vitale medewerkers zijn productiever en meer betrokken en vallen minder snel uit. Ondersteuning bij vitaliteit en een gezonde levensstijl leveren dan ook voordeel op voor u en uw medewerkers. Daarom is Techniek Nederland Verzekeringen trots samen met Zilveren Kruis een zorgverzekering aan te kunnen bieden die afgestemd is op het werk in de installatiebranche en technische detailhandel.

De komende maanden gaat u op dit gebied meer van ons horen

Wij streven ernaar dat u aan het einde van het jaar een weloverwogen keuze kunt maken voor de zorgverzekering 2023-2024.

Wilt u meer weten?

Mail dan naar vitaal@technieknederland.nl of bel Karuna Doebri, specialist Zorg & Inkomen, op 06 833 222 74.

Wist u dat….

  • In de aanvullende verzekering vergoedingen zijn opgenomen die passen bij de persoonlijke situatie van u en uw medewerkers?
  • Ruim 15.000 medewerkers deze zorgverzekering hebben afgesloten?
  • De Zorgcoaches van Zilveren Kruis door zorgbemiddeling in 2022 meer dan 8.000 wachtdagen  bespaarden. En bijna 300 verzuimdagen, wat overeenkomt met ongeveer 78.000 euro aan  verzuimkosten?
  • Als een betaling een keer niet uitkomt, Zilveren Kruis meerdere betaalopties heeft?