De nieuwsbrief van december is uit!

Nieuwsbrief-verzekeringen-homepage-309x177

Het mooie weer is voor mijn gevoel nog maar net voorbij, maar ik realiseer me als geen ander dat het einde van het jaar in zicht is. Wij kijken als UNETO-VNI Verzekeringen terug op een succesvol jaar. Steeds meer leden, maar ook niet-leden weten de weg naar ons te vinden. En daar zijn we trots op!

Inmiddels vliegen de reclamespots over de Zorgverzekering 2018 ons om de oren. Wist u dat wij samen met Zilveren Kruis een branche specifieke zorgverzekering hebben samengesteld? Hierover leest u meer op pagina 5.

 

U weet als geen ander dat een arbeidsongeschikte medewerker u veel geld kost. En, daarnaast heeft u de wettelijke verplichting de medewerker te re-integreren in het arbeidsproces. Met onze branche gerelateerde verzuimverzekering bieden wij de dienstverlening aan die u ontzorgt. Lees er snel meer over op pagina 4.

 

En als we het over zorg en verzuim hebben, dan moeten we het ook over duurzame inzetbaarheid hebben. Op pagina 3 leest u een artikel van één van onze adviseurs, Mark Goes, over het Preventief Vitaliteits Onderzoek (PVO). Het PVO is een belangrijk onderdeel binnen duurzame inzetbaarheid, omdat de eerste stap naar verbetering ligt in het meten van de bestaande situatie. Omdat geen enkele branche hetzelfde is, hebben wij een op maat gemaakte PVO ontwikkeld, specifiek voor de installatie- en technische detailhandelsbranche.

 

Het lijkt misschien wat vroeg, maar graag wens ik u namens het gehele team van UNETO-VNI Verzekeringen alvast fijne feestdagen en een goed 2018 toe. Over een paar weken kunnen we de kerstboom optuigen en oliebollen gaan bakken.

 

Hans Stolwijk, directeur UNETO-VNI Verzekeringen

 

Download de nieuwsbrief of bekijk het nieuwsbriefarchief

Zoeken