De nieuwsbrief van september is uit!

UVV-Homepage-309x177

In onze tweede nieuwsbrief van dit jaar behoort duurzame inzetbaarheid wederom tot één van de belangrijkste onderwerpen. Het belang ervan is groot voor zowel u als ondernemer als voor uw medewerkers. Mevrouw Alie Bos van de firma Energiewacht kan daar over meepraten. Het bedrijf won dit jaar de award voor het vitaalste bedrijf in Drenthe. Op p4 leest u een interview met haar. Ook organiseerden wij op 18 april voor de leden van UNETO-VNI een inspiratiesessie over dit onderwerp. Een terugblik hiervan vindt u op pagina 5.

Brandpreventie

Maar uiteraard zijn er meer onderwerpen die onze aandacht vragen. Ik raad u aan het artikel over brandpreventie te lezen op p3. Niet dat dit artikel voldoende is om uw (bedrijfs)eigendommen te beveiligen, want brandbeveiliging is immers maatwerk, maar het geeft wel aan dat u veel kunt doen om een brand te voorkomen.

 

Ons pensioenlandschap

De overheid denkt momenteel na over onder andere de hervorming van de pensioenen. Is het huidige systeem nog wel betaalbaar? Is het toekomstbestendig? Wij praten u hierover graag bij tijdens ons pensioencongres op 3 oktober. Meer over het programma, de sprekers en waar u zich kunt aanmelden vindt u op p6.

 

Nieuwe collega

Steeds meer leden weten de weg naar ons te vinden. Uitbreiding van het team was dan ook nodig. Per 1 mei is het team versterkt door Maurice Brakus. Op p6 stelt hij zich graag aan u voor. Ons team bestaat momenteel uit zeven accountmanagers, vijf commercieel medewerkers en twee MT-leden.

 

Download de nieuwsbrief of bekijk het nieuwsbriefarchief

Zoeken