26 okt 2020

Wij zijn verhuisd!

Vanaf 26 oktober werken we vanuit ons nieuwe kantoor in Woerden. Een ontmoetingsplaats voor iedereen die werkt in, voor of samen met de technieksector. Met flexibele werkplekken en geweldige faciliteiten om elkaar te ontmoeten, te vergaderen, presentaties of kennissessies te volgen, samen ideeën te ontwikkelen en die uit te werken. U bent dan ook van harte welkom in Woerden!

U bent van harte welkom! We willen graag dat ons nieuwe kantoor een ontmoetingsplaats wordt voor iedereen die werkt in, voor of samen met de technieksector. En daar is het ook op ingericht.

Intechnium

Samen met Techniek Nederland Verzekeringen zijn nog zes organisaties uit de techniek op hetzelfde moment verhuisd naar het Intechnium-pand in Woerden. Wij Techniek, OFED en TVVL zaten er al. Het is nu met recht een écht sectorhuis voor de techniek, een plek voor ontmoeting, samenwerking en sterke verbindingen.

 

Flexibel werken

Ons nieuwe kantoor is ingericht op activiteitgericht werken en de moderne faciliteiten ondersteunen dat volledig. We hebben een prachtige combinatie van werk- en ontmoetingsplekken in alle soorten en maten.

 

Uitstekende bereikbaarheid

We zijn uitstekend bereikbaar met zowel het OV als de auto en fiets. Station Woerden is een knooppunt met een hoge frequentie van treinen op de lijn Utrecht-Zoetermeer-Den Haag. Ook richting Amsterdam en Rotterdam zijn er directe verbindingen. Ons kantoor ligt op nog geen vijftien minuten lopen van het station. Met minder mooi weer is de combinatie van trein en bus een prima optie. Met de auto is het vanaf afslag 14 op de A12 nog geen drie minuten rijden. Bekijk route

 

Toegang en tijden

Ons kantoor is geopend van 08.30 tot 17.00 uur. U wordt in onze centrale ontvangstruimte (‘de hub’) welkom geheten. Voor afspraken buiten deze tijden kan de collega waar u een afspraak mee heeft, u natuurlijk altijd ontvangen. Overigens is het Intechnium-gebouw vanaf 08.00 uur toegankelijk.

 

Meetings

Bijzonder aan onze nieuwe werklocatie is de aanwezigheid van de HALL als verhuurder van drie zalen en als cateraar. De HALL biedt in het Intechnium-pand – dus onder ons dak – drie vergaderzalen met ruimte voor groepen tot 220 personen. Perfect voor veel van onze events. Maar misschien ook wel voor die van u, wanneer u binnen het werkveld van de techniek (veel) collega’s wilt uitnodigen. Het restaurant van de HALL verzorgt gezonde lunches en diners op niveau en regelt ook alle benodigde catering tijdens een meeting of event. Kijk maar eens op www.dehall.nl.

 

Corona

Natuurlijk houden we rekening met de geldende coronamaatregelen. Dit betekent dat we op dit moment onze nieuwe werkomgeving nog niet maximaal kunnen benutten om te netwerken, te ontmoeten en samen te werken. Het uitnodigen van (grotere groepen) leden en het organiseren van bijeenkomsten en events zullen we voorlopig in grotere zalen doen, uitstellen, kleinschaliger of online organiseren. Om te voorkomen dat er teveel mensen aanwezig zijn, registreren wij wie er bij ons te gast is.

Zoeken