Proeftuin Arbozorg Nieuwe Stijl

De proeftuin Arbozorg Nieuwe stijl is een innovatietraject waar in de praktijk nieuwe vormen van samenwerking en uitvoering zijn ontwikkeld.

Ketenaanpak-UNETO-VNI

Vergijzing, ontgroening, flexibilisering en veranderingen in wetgeving maken duurzame inzetbaarheid steeds belangrijker. Daarbij komen ook nog de kosten van verzuim en arbeidsongeschiktheid voor medewerkers, werkgevers en de gehele maatschappij.

 

De Proeftuin ‘Arbozorg Nieuwe Stijl’ is een innovatietraject waarin in de praktijk nieuwe vormen van samenwerking en uitvoering worden ontwikkeld. Door deze integrale keten van Techniek Nederland Verzekeringen zorgen we voor een branche aanpak om de duurzame inzetbaarheid binnen onze branche te verhogen en verzuim zoveel mogelijk te voorkomen.

Een verbeterde gezondheid, vitaliteit, productiviteit, kwaliteit van leven en zelfredzaamheid van medewerkers en zzp’ers in de installatiebranche en technische detailhandel. Dat was de inzet van de twee jarige proeftuin ‘Arbozorg Nieuwe Stijl’ van Techniek Nederland Verzekeringen, Richting en TNO waarbij branchegerichte arbeidsgerelateerde zorg in de praktijk is gebracht.

 

Een innovatieve manier om de duurzame inzetbaarheid in de installatiebranche en technische detailhandel te verbeteren.

 

In de brochure Proeftuin Arbozorg Nieuwe Stijl (pdf) leest u:

  • Waarom Arbozorg Nieuwe Stijl?
  • Proeftuin Arbozorg Nieuwe Stijl in de installatiebranche en technische detailhandel
  • Een nieuwe keten van arbeidsgerelateerde zorg voor de branche
  • Geleerde lessen

Na ruim 2 jaar van ontwikkelen en onderzoeken is de balans opgemaakt in de Eindrapportage TNO Proeftuin Arbozorg Nieuwe stijl.  In deze rapportage leest u wat er is ontwikkeld, welke doelen zijn behaald en wat dit betekent voor de toekomst.

Zoeken

Contact

Meer informatie of een verzekering afsluiten?

Bekijk de video