Het is weer de tijd van het jaar: hoe zorg ik er weer voor dat mijn verzekeringen het komende jaar perfect aansluiten bij mijn werksituatie en behoeftes? Met die vraag in het achterhoofd en onze missie om de branche met elkaar steeds gezonder te maken vragen we aandacht voor onze ‘collectieve branche zorgverzekering 2024’.

Want een collectieve branche zorgverzekering biedt hele mooie voordelen, specifiek afgestemd op het werken in de installatiebranche en technische detailhandel. Werken in onze branche kan fysiek belastend zijn; werken in ongemakkelijke houdingen, regelmatig veel kracht zetten, vaak dezelfde bewegingen maken… Daarnaast is er ook steeds vaker sprake van psychosociale arbeidsbelasting en stijgende werkdruk door personeelstekorten. Kortom, uitval ligt op loer.

Daarom is vitaliteit belangrijker dan ooit. En met een collectieve branche zorgverzekering krijgt u als werkgever, medewerker of zzp’er diverse handvatten om gezonde keuzes te stimuleren en te werken aan vitalere werksituaties om uitval en verzuim te beperken.

Kijk daarom hieronder wat een collectieve branche zorgverzekering voor u als werkgever, medewerker en zzp’er kan betekenen.